Tisztasági Festés

HÍVJON MINKET!

Tisztasági festést normál felhasználású lakásokban háromévente szoktuk ajánlani. Viszont olyan helyiségek esetében ahol gyakran dohányoznak, nincs időhatár, mert már egy éven belül lehet észlelni a falak sárgás elszíneződését legfőképp a fehér felületeken.

Tisztasági festést költségkímélő módszerként is használják, mert kevesebb festék is elegendő, mint a rendes falfestésnél. Ez azt jelenti, ha csak a színek megkoptak egy kicsit elég egyszer átmenni rajtuk, hogy elérjük a kívánt hatást, viszont oda kell figyelni a színek egyezésére. Ha lehet, mindig hagyjunk egy kis mintát, ha festésre adjuk a fejünket, hogy ilyen esetekben a szín tökéletesen egyezzen.

Tisztasági festéssel a cigaretta által okozott füstnyomokat, a fűtőtestek működése következtében megjelenő foltokat, a zsíros foltként hátrahagyott ujjlenyomatokat, elszíneződéseket és a fellépő dohos szagot is megszüntethetjük.

Tisztasági festés során fehéret vagy pasztellszíneket használunk. Tisztasági festésre akkor is szükség lehet, ha újra festenénk szobáinkat, üzlethelyiségeinket. Ilyenkor egy remek alapot adunk a végleges festéknek, melyen tökéletesen fog kinézni. Ha csak tisztasági festést alkalmaznánk egy festetlen felületen, az eredmény nem lesz tökéletes, a falak, felületek megfelelő alapozása nélkül. Egy ilyen alapozással, tisztasági festéssel, elkerülhetjük az egyébként nem egyenletes árnyalatú, foltos nyers falból adódó szintén foltos végeredményt.

A Paintmasters-nél a tisztasági festés magába foglalja a falak javítását, és glettelését is, ezzel teljes mértékben kiküszöbölve az egyenetlenségeket, és garantálva a magas minőségű hosszan tartó végeredményt.