Rólunk

HÍVJON MINKET!

Paintmasters - A Kíválóság a részletekben rejlik

Ha lát egy házat vagy besétál egy szobába, ahol mi dolgoztunk, azonnal érezni fogja a minőségi különbséget, a színek mélysége, a hibátlan kivitel és természetesen a részletekben rejlő profizmust. Minden munkánkat egy nagyon alapos felméréssel kezdünk, ahol részletesen átbeszéljük, hogy Önnek mire van szüksége, mit szeretne. Segítünk a megfelelő színárnyalat kiválasztásában, kikeverésében és választ adunk minden felmerülő kérdésére. Büszkék vagyunk magas színvonalú munkáinkra az előkészületektől az utolsó ecsetvonásig. Ezeket meg is tekintheti Referencia oldalunkon. Igényeiket mindig igyekszünk pénztárcájához mérten maximálisan kiélegíteni. Cégünk 2012-ben alakult, de a tulajdonosok már 1995-től dolgoznak a szakmában és teszik a lakásokat és üzlethelyiségeket szebbé. Szolgáltatásaink folyamatos bővülése mellett, teljes körű precizitással végzünk minden nemű munkálatokat bármilyen falfelületen vagy építkezésen.

Főbb területeink - szobafestés, falfestés, tapétázás, szigetelés (dryvitozás), burkolás, kőmüves munkák, gipszkarton szerelési munkák, anyagbeszerzés, hajófestés.

 

Magamról

15 éve dolgozom a festő és kivitelező szakmában, a munkámra nagyon igényes vagyok. Fő mottóm nálam egyenlő az alapkövetelménnyel; minőségi, gyors és megbízható munka. Nálam a Vevő a főnök és ezt érezni is fogja az első perctől, a felmérésen, a mínőségi, gyors és tiszta munkavégzésen túl a munka befejezéséig és elszámolásáig. Csak olyan embereket alkalmazok akik színtén rendelkeznek ezzel a szemlélettel. Ezért is köszönthetek rengeteg elégedett és visszajáró ügyfelet köreinkben.

 

“Amit Ön megálmodott mi megvalósítjuk”

Üdvözlettel:

Iván Péter
ügyvezető igazgató
info@paintmasters.hu
06 70 669 7889