Belső Szobafestés / Falfestés

HÍVJON MINKET!

Azért került erre az oldalra, mert festés, vagy tapétázás, vagy hasonló szolgáltatás ügyében keresgél Budapesten, Székesfehérváron vagy a Balaton és környékén. A legjobb helyen jár, ugyanis a Paintmasters, szobafestést főként ezeken a területeken vállal, így a kiszállási idő így nagyon rövid, ugyanis nem kell messzire mennünk.

Nálunk a Paintmastersnél teljes körű szolgáltatással találkozhat bármire is legyen szüksége. Munkájukra igényes szakemberekből álló csapattal dolgozunk, akik határidőre képesek minden elképzelést megvalósítani.

Budapesti, Budapest környéke, Székesfehérvár és környéke, Balaton és környéke munkavégzésünknek nagy előnye, hogy nincs utólag kiszámlázott tétel, ami a kiszállást illeti. Budapesti ügyfeleinknek, festéskor állapotfelmérést is készítünk a leendő projekt kivitelezése előtt. Hasznos tanácsokkal és kielégítő válaszokkal látjuk el érdeklődő ügyfeleinket festéssel, tapétázással kapcsolatban.

Szobafestés a beltéri festést jelenti, ahol cégünk teljes körű szolgáltatást nyújt. Segítünk kiválasztani a megfelelő árnyalatot, szobafestés minden lépéséről tájékoztatjuk az érdeklődő ügyfelet, hogy maximális nyugalomban várja a készülő munka gyümölcsét. Szobafestés előtt letakarunk minden bútort és minden sarkot, amit óvni akarunk a festés elöl.

Szobafestést követően természetesen mindent rendben hagyunk, hogy Önnek ne legyen más dolga, mint élvezni újjá varázsolt otthonát, irodáját mikor megérkezik. Minden szobafestést megelőz egy állapotfelmérés. Megvizsgáljuk szükségességét a tisztasági festésnek, a meglévő falfestés típusát. Erre azért van szükség, hogy azonos típusú festéket használjunk, ha ráfestünk. Ugyanis a rosszul megválasztott festék fajtája rövid időn belül lepereg a falról, rengeteg bosszúságot okozva.

Ha Ön nem tudja, milyen festéket használtak előtte azt mi könnyedén kiderítjük, különböző technikákkal melyek semmibe sem kerülnek, elkerülve az előbb említett bosszúságokat. A megfelelően kiválasztott festék és a felület előkezelésének köszönhetően az újonnan felvitt festékréteg sokkal tovább marad fenn. Széles festék skálánkon megtalálhatóak a Trilak és Dulux termékek, valamint környezetbarát festékek is. Egyik újdonságunk az elektroszmog ellen védő festék.

Szobafestésnél igyekszünk mindenkit meggyőzni azokról a festéktípusokról, melyek kipárolgása nem jár együtt mérgezéssel, ugyanis legtöbbször az olaj alapú festékek károsító hatásúak, legfőképp száradási folyamatokkor, de még a száradás után leperegő, idősebb festék is mérgezhet, mivel ez finom porként száll a levegőben, bejutva a légutakba. Vizes alapú festékeket teljes biztonsággal használhatjuk.

Oldalunkon azonnali tájékoztatást kaphat festés árakkal kapcsolatban, ha ide kattint. Szolgáltatásainkat a lehető legapróbb részletekig lebontottuk, hogy az Ön személyre szabott igényeit kielégíthessük.