Tapétázás / Normál és Design

HÍVJON MINKET!

A tapétázás kínálja színekben, mintákban a legtöbb variációt, úgy, hogy az ügyfél látja is mit kap. Egyes tapéták felületi domborzattal még különlegesebbé teszik a vizuális élményt.

Tapétázásnál segítünk megtalálni a legkézenfekvőbb megoldást, szükség szerint lebontjuk a régi tapétát, és felrakjuk az újat, legyen az egy könnyű fűrészporos, középnehéz üvegszálas, vagy akár vastag, textil, illetve vinil tapéta.

Tökéletes felfekvéshez a fal csiszolását, glettelését kell elvégezni. Minden tapétázás előtt ajánlatos porlekötést végezni, mellyel jobb tapadást érünk el. A legmagasabb minőségű tapétázáshoz elengedhetetlen az aljzattapéta használata, mely egyenletesebb felületet biztosít, csökkenti a felület nedvszívó képességet ezzel jobb tapadást tesz lehetővé.

A tapétázás nagy előnye, hogy nem kell megvárni a hosszantartó száradást, mint a festésnél. Ráadásul a tapéta nem nyom ki magából semmilyen kellemetlen szagot.

A gyerekek kifejezetten szeretik, tapintása meleg, puha, egyszóval sokkal barátságosabb. Minták közül találunk komoly, vidám, játékos, gyerekeknek valót, mindezeket különböző színekben és variációkban. Egy szobában több féle tapétával is kísérletezhetünk, és alkalmazhatjuk együttesen a megfelelő helyre helyezve. A tapéták színei, mintái megihletik az embert, ezernyi ötletet adva egyéniségünk kifejezésére.