Referenciák

HÍVJON MINKET!
 • Varga Katalin lakberendezővel dolgoztunk együtt az ötödik kerületben. Kati egy régi bérlakást gondolt újra. A munka része volt szobafestés és tapétázás extravagáns megoldásokkal.

  http://www.katikavarga.com

  szobafestés / mázolás / tapétázás
 • Folyatamosan frissítjük Referenciáinkat a Facebook oldalunkon.

  Kattintson erre a linkre és böngésszen a legutóbbi munkáink között.

   

  Minőség / Gyorsaság / Megbízhatóság
 • A Paintmasters feladata volt, hogy ezt az alapjában gyönyörű 3. kerületi családi házunkat felújítsuk kivülről és belülről. Amikor visszatértünk az otthonukba, akkor nagyon boldogok voltunk, varázslatos lett az egész. Köszönjük. 

  T. Lóránt

  festés / mázolás / tapétázás
 • Szerettük volna a felújítás során feldobni a lakást. Péter nagyon segítőkész volt és rengeteg tippet, tanácsot adott nekünk. Egyik ötlete a faltetoválás volt, amivel sikerült az unalmas kapcsolókat újraértelmezni. 

  faltetoválás
 • A Paintmasterst kértük fel, hogy Balaton parti panziónkban tisztasági szobafestést, tapétázást és a Panzió kerítéseinek zománcozását végezzék el. A végeredmény önmagáért beszél és megtekinthetik weboldalunkon is: http://www.siofokvilla.com/ 

  Köszönettel,

  V. Krisztián (Bella Panzió Tulajdonosa)

   

   

  szobafestés / mázolás / tapétázás
 • "Szobafestés miatt hívtam a Paintmasterst. Tisztán, szépen és gyorsan dolgoztak a szakemberek. Segítettek kiválasztani a megfelelő színeket és hasznos tanácsokat adta a festék választásban is."


  Czine Szilvia

  falfestés
 • "Hétfőn hívtam fel a Paintmasterst szobafestés miatt, már Kedden a helyszínen voltak és 1 nap alatt be is fejeztek mindent. Köszönjük szépen, a gyors és minőségi munkát."

  Szabó Angéla

  falfestés / mázolás
 • Nemrég vásárolt felújítandó 7. kerületi lakásomhoz hívtam a Paintmasterst. Amikor 2 nap múlva beléptem a lakásba nem hittem a szememnek. Mintha nem is ezt a lakást vettem volna meg. Nagyon szépen köszönöm.

  M. Gabriella

  festés
Előző Következő