Szolgáltatások

HÍVJON MINKET!

Anyagbeszerzés

Ne vesződjön feleslegesen az anyagbeszerzésével, mi levesszük a terhet az Ön válláról. Segítünk Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb színt és anyagokat, csapatunk helyszínen tud tanácsot adni Önnek és megmutatni a különböző színskálákat. Ezen felül díjmentesen el is hozzuk az Ön Otthonába. Cégünk kapcsolatban áll közvetlenül a gyártókkal így Ön a lehető legjobb áron juthat hozzá a beszerezendő anyagokhoz. 

Szobafestés /Belső festés

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk a kül-, és beltéri felületek felújításában, szebbé tételében. Professzionális anyagokkal, kreatív és szakképzett munkaerővel. Az Ön ötleteire építve mi kihozzuk a Otthonából, irodájából a maximumot. Az árainkba bele tartozik, hogy a helyszínen mindent letakarunk, a sarkokat éleket leragasztjuk. Így Önnek semmi munkája nem lesz miután távozunk, csak élvezni a megújult otthonát.

Homlokzatfestés /Külső festés

Szeretne a szomszédok vagy versenytársak előtt jobb színben feltűnni. Kilógna a szürke hétköznapokból, újítsa meg házát vagy irodáját, mi kívülről tudjuk rá a megoldást, Kívülről!

Tisztasági Festés

Szeretne megszabadulni a dohos szagtól, zavarják az ujjlenyomatok, a megkopott színek vagy fűtés miatti elszíneződés. Erre egyszerű es gyors megoldást kínál a tisztasági festés, amit par évente érdemes elvégezni. A festés általában fehér, vagy pasztellszínekben történik, tartalmazza a falak javítását, glettelését is. 

Dekor falfestés - Faltetoválás

Valami teljesen egyedit szeretne, amiről úgy gondolja lehetetlen. Ez számunkra csak egy hízelgő kihívás. Legyen az kézi falfestés vagy Dekor matrica, mondja el ötletét vagy segítünk választani katalógusunkból melyben több száz ötlet van már összegyűjtve. A Dekor matricák bárhol elhelyezhetőek: a falon, üvegen, az autón vagy akár még a WC ülőkén is.

Tapétázás /Design Vynil, Fűrészporos

Szimplától az extráig – az ötlettől az utolsó simításig. A tapétákban verhetetlenek vagyunk kezdve a kiválasztástól a kivitelezésig. Legyen az egy sima fűrészporos vagy a legexkluzívabb Design tapéta. Dobja fel otthonát – Ön csak álmodjon – a többit bízza nyugodtan a Paintmasters-re.

Állmennyezet-gipszkartonozás

A gipszkartonozás tökéletes, gyors és impozáns. Gipszkartonozással modernséget, formai gazdagságot, egyediséget csempészhet lakásába. A szobák sík falainak megtörésével, a rejtett világítás beépítésével megváltozhat otthonának hangulata. Csak a kreativitása szabhat határt, mi nem ismerünk lehetetlent. Próbáljon ki minket.

Mázolás - Zománcozás

Ajtók, ablakok, csövek, radiátorok, mind érik folyamatosan külső hatások. Ezek ellen fokozott védelemre van szükség, akar vegyi vagy mechanikai a hatás, vagy csak az időjárás szeszélye. Ha szeretne sokáig elvezni es ritkábban felújítani, akkor válasszon bizalom minket.

Hajófestés /műanyag-fémfelület

Vállaljuk hajók algagátlózását, feliratok felhelyezését (lajstromszám, hajó neve), belső – külső lakkozását vagy teljes hajójának festését műanyag és fémfelületre is Magyarország egész területén. 

Dryvitozás

Vállaljuk házának, irodájának teljes szigetelését Dryvit rendszerrel. Háza megújul külsőleg és hosszú távon Ön is élvezheti a Dryvit által nyújtott szigetelésnek köszönhető megtakarításokat.

Hidegburkolás

Csapatunk vállalja házának hidegburkolását is. Segítünk kiválasztani a megfelelő burkolatot és rögzítéshez szükséges anyagokat is, hiszen ezek igen fontosak mind minőség, mind esztétikum szempontjából. Ma már korszerű ragasztók sokaságából lehet választani ám nem mindegy, melyiket alkalmazzuk. A hidegburkoló szakembernek figyelembe kell vennie, hogy lesz-e fal- vagy padlófűtés a burkolandó felület alatt, illetve a burkoló lapok méretei vagy a tervezett felület mintázata indokol-e különleges rögzítési technikát. A fugákból is rengeteg színből lehet ma már választani, de a szín mellett érdemes az anyagösszetételt is figyelembe venni. A vízzárás szintén fontos hiszen legtöbbször a fürdőszobában és konyhában kerül sor hidegburkolásra.

Tanácsadás

Szeretne szebbe varázsolni otthonát sajátkezűleg, de nem biztos a tudásában. Szeretne spórolni az anyagon vagy munkadíjon. Mi szívesen segítünk Önnek! Garantáljuk, hogy Ön is ki tudja Otthonából hozni a maximális minőséget. Ehhez szakembereink kiválasztják Önnek a megfelelő mennyiségű és minőségű anyagot, ami az Ön igényeihez es pénztárcájához igazodik.