Dekor falfestés / Faltetoválás

HÍVJON MINKET!

Cégünk nagy tapasztalattal, és megbízható szakképzett munkaerővel dolgozik, mellyel nem ismerünk határokat. Akár kültéri akár beltéri falfestésről legyen szó, felülettől függetlenül a megfelelő eszközök kiválasztásával, első osztályú alapos munkát végzünk. Széles a paletta a professzionális eszközök használatában, így mindig magas színvonalú munkát adhatunk át megrendelőink nagy örömére.

Falfestés szolgáltatásaink kibővül dekor falfestéssel is, melynek természetesen plusz anyagi vonzatai vannak, ellenben egyedivé varázsolhatjuk vele kedvenc helyiségeinket, különleges hangulatot teremtve. Szobáink belseje így egyéniségünkhöz igazodva adja vissza azt, amiben jól érezzük magunkat. Irodáknál logók felfestése, a villanykapcsolók fölé, hogy ügyfeleiben még mélyebb nyomot hagyjon.

Gyerekek szobájába kedvenc mese alakjaik, kisebbekébe pillangók, virágok faldekorációként egy barátságosabb környezetet biztosíthat nekik.

Falfestéshez elengedhetetlen a szakmai vélemény kikérése, legyen szó a megfelelő szín kiválasztásáról, vagy a festék típusáról, esetleg a tisztasági festés szükségességéről. Falfestést végzünk diszperziós festékkel, megoldhatjuk mészfestéssel, vagy alkalmazhatunk latexfestést.

Színek kiválasztásában nagy segítségünkre van a mindig nálunk levő színpaletta, melyből árnyalatok százait tudjuk a helyszínen megmutatni.

Falfestés során nagy figyelmet fordítunk a felület előkezelésére, ugyanis nem mindegy milyen állapotú fallal van dolgunk, lehetséges kisebb javításokat kell alkalmaznunk, amit természetesen még a felmérés során megemlítünk, illetve felhívjuk rá ügyfeleink figyelmét. Nem riadunk meg, ha a falfestést fel kell dobni mintákkal. Szivaccsal, ronggyal, és bármely más eszközzel, repesztő lakkal különböző véletlenszerű hatásokat érhetünk el.

Tehát falfestésnél a lehetőségek szinte végtelenek, nem találunk két egyforma belsőt, legfőképp ha különböző technikákkal még egyedibbé alakítjuk őket.